Biopankkilain mukaan näytteiden tallettamisessa biopankkiin tarvitaan näytteenantajan kirjallinen suostumus.

Voit tehdä suostumuksen tai kiellon joko täyttämällä sähköisen biopankkisuostumuksen tai tulostamalla kaavakkeen ja palauttamalla postitse.

HUOM! Tällä sivulla biopankkisuostumuksen ja kiellon voi tehdä ainoastaan täysi-ikäinen.

Sähköinen biopankkisuostumus

Täytä biopankkisuostumus klikkaamalla alla olevaa linkkiä, täyttämällä tiedot ja allekirjoittamalla suostumus pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Tulostettava biopankkisuostumus

Lataa ensin biopankkiselvitys ja suostumus. Luettuasi ja hyväksyttyäsi sen lataa, tulosta ja täytä Auria Biopankin suostumuskaavake. Palauta täytetty ja allekirjoitettu suostumus osoitteeseen Auria Biopankki, PL 52, 20521 Turku.

Sähköinen biopankkikielto

Täytä biopankkikielto klikkaamalla alla olevaa linkkiä, täyttämällä tiedot ja allekirjoittamalla kielto pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

 

Biopankkikielto ja suostumuksen peruuttaminen

Jos et halua, että näytteitäsi käytetään Auria Biopankissa biopankkitutkimukseen, avaa alla olevasta linkistä kieltokaavake, täytä se ja lähetä se kaavakkeessa mainittuun postiosoitteeseen.

Voit myös peruuttaa suostumuksen milloin vain syytä ilmoittamatta. Peruuttaminen tehdään kirjallisesti tältä sivulta löytyvällä biopankin kieltokaavakkeella. Peruutuksesta tehdään merkintä biopankin suostumusrekisteriin, ja peruutuksen vastaanottamisen jälkeen biopankki ei luovuta näytettä enää tutkimuksiin.